ΣΥΡΜΟΣ - ΛΕΒΑΝΤΗ Α.Β.Ε.Ε. ROTOSAL
6ο ΧΛΜ Π.Ε.Ο. Λιβαδειάς - Λαμίας, Λιβαδειά

ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΒΑΡΕΛΙΑ ΒΥΤΙΑ

ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΝΕΡΟΥ

ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΒΑΡΕΛΙΑ ΒΥΤΙΑ

ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΝΕΡΟΥ

Πιστοποιήσεις

Rotosal

Συστήματα Επεξεργασίας

Αστικών Λυμάτων

Βυτία δυο

στρώσεων

Πατέντες

Ευρεσιτεχνίας

ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΒΑΡΕΛΙΑ ΒΥΤΙΑ

ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΝΕΡΟΥ

ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΒΑΡΕΛΙΑ ΒΥΤΙΑ

ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΝΕΡΟΥ

 

Η Βιομηχανία Πλαστικών ROTOSAL  ‘ΣΥΡΜΟΣ – ΛΕΒΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.’, στα 44 χρόνια της επιχειρηματικής της διαδρομής στην παραγωγή πλαστικών Rotational Molding, έχει ως βασικές αρχές : Συνέπεια, Ποιότητα, Ανάπτυξη, Καινοτομία, Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, Προστασία του Περιβάλλοντος.

Η εταιρία ROTOSAL S.A., η οποία  ιδρύθηκε το 1972 από τον Κο Ανδρέα Σύρμο, είναι πάντα πρωτοπόρα βιομηχανία πλαστικών δεξαμενών και άλλων προϊόντων μεγάλου όγκου από 10L. έως 42.000L.  για αποθήκευση νερού, τρόφιμα, πετρέλαιο, χημικά κ.λ.π  με την μέθοδο Rotational Moulding. Από τότε εξακολουθεί να είναι στην πρώτη γραμμή της εξέλιξης της τεχνολογίας των πλαστικών, με γνώση, αξιοπιστία, ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών, εξυπηρέτηση, φιλικότητα.

Οι πρώτες ύλες είναι πρωτογενείς, προχρωματισμένες, ανεξίτηλες, με καταλληλότητα για τρόφιμα, εγκεκριμένες από το FDA, την E.U. και το Γενικό Χημείο του Κράτους, πληρούν τις Γερμανικές προδιαγραφές και τους σχετικούς όρους του Κανονισμού (ΕΚ) αριθμ. 1935/2004 & 10/2011 και του άρθρου 26 του Κώδικα Τροφίμων και Ποτών του Γ.Χ.Κ Η εταιρία μας είναι η πρώτη και μόνη που πιστοποιεί διαρκώς ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ της στο Γ.Χ.Κ.  Όλες οι πρώτες ύλες και τα προϊόντα μας, είναι εξαιρετικά φιλικά προς το περιβάλλον, είναι δε 100% ανακυκλώσιμα. H εταιρία διαθέτει Πιστοποίηση ISO-9001:2015 από την BVQI.

Συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής πλαστικών πρώτων υλών. Υπάρχει  πλήρης διαθεσιμότητα σε πρώτες ύλες, στοιχείο μεγάλης αξιοπιστίας για τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις.

► Tο όραμα και οι στόχοι της εταιρείας μας, και η ευαισθησία μας για την προστασία του περιβάλλοντος και πάντα μετά από έρευνα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε το καινούριο προϊόν, τις ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ROTOSEPTIC, οι οποίες είναι ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ (ΣΗΠΤΙΚΟΙ ΒΟΘΡΟΙ) για Κατοικίες, Οικισμούς, Συγκροτήματα, Ξενοδοχεία, Κάμπινγκ, Εστιατόρια,  δυναμικότητας από 4 έως 200 άτομα. Το προϊόν είναι  κατοχυρωμένο Πανευρωπαϊκά με Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας.

 Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.rotoseptic.com.

► Στα πλαίσια αυτού του πολύπτυχου, που καθορίζει την ποιότητα των προϊόντων  της εταιρείας μας σας παρουσιάζουμε δεξαμενές με ένα καινούριο τρόπο παραγωγής, ο οποίος είναι κατοχυρωμένος Πανελλαδικά με Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας Οι δεξαμενές  αυτές είναι κατασκευασμένες με δύο στρώσεις υλικού στις οποίες έχει επιτευχθεί η τέλεια ομογενοποίηση των δύο αυτών στρωμάτων (ουσιαστικά σε ένα). Εξωτερικά είναι μαύρο πολυαιθυλένιο και εσωτερικά natural (λευκό χωρίς χρώμα).

Το κυριότερο πλεονέκτημα αυτής της παραγωγής δεξαμενών είναι ότι σας παρέχουμε ένα καινούριο προϊόν το οποίο  έχει μηδενική μετανάστευση  ουσιών από χρωστικές (άνθρακα) στα τρόφιμα που αποθηκεύονται.

Με την μέθοδο παραγωγής πλαστικών δεξαμενών πολυαιθυλενίου δύο ή περισσοτέρων επιστρώσεων για την χρήση αποθήκευσης νερού ή τροφίμων όπως ελιές, λάδι, τουρσιά, κρασί, κ.λ.π., με την χρήση της περιστροφικής χύτευσης – rotational molding, δημιουργούμε το πρώτο (εξωτερικό) στρώμα με χρωματισμένο πολυαιθυλένιο π.χ. μαύρο, καφέ, πράσινο, μπλε, ή άλλο,  το οποίο έχει αντιγηραντικά UV, και εσωτερικά το δεύτερο στρώμα είναι από natural πολυαιθυλένιο, το οποίο είναι παρθένο υλικό  χωρίς χρωστικές. Έτσι επιτυγχάνεται μια δεξαμενή με (α) μηδενική μετανάστευση ουσιών από το (χρώμα) carbon black (άνθρακα) ή άλλων χρωστικών εσωτερικά που έρχεται σε επαφή με τα τρόφιμα ή τα υγρά και (β) με μεγάλες αντοχές στην ηλιακή ακτινοβολία εξωτερικά. Με τον ίδιο τρόπο παράγουμε δεξαμενές τριών στρωμάτων, natural εσωτερικά, αφρώδες ενδιάμεσα και μαύρο εξωτερικά, οπότε επιτυγχάνεται (ελάχιστη αύξηση θερμοκρασίας) λιγότερη θερμότητα στο εσωτερικό της δεξαμενής, διατηρώντας και τις προηγούμενες ιδιότητες του μαύρου – natural. Δηλαδή παράγεται μια δεξαμενή ανάλογα με τις ανάγκες αποθήκευσης. π.χ. ισοθερμική δεξαμενή, για αποθήκευση προϊόντων που απαιτούν μόνιμη και σταθερή θερμοκρασία, είτε το χειμώνα είτε το καλοκαίρι.

 

 

arab-hellenic greek-italian

katalilotita