ΣΥΡΜΟΣ - ΛΕΒΑΝΤΗ Α.Β.Ε.Ε. ROTOSAL
6ο ΧΛΜ Π.Ε.Ο. Λιβαδειάς - Λαμίας, Λιβαδειά
+30 226 102 3511

Βυτία Διπλού Τοιχώματος

Πλαστική δεξαμενή πολυαιθυλενίου δυο ή περισσοτέρων επιστρώσεων (έσω-έξω)

ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑΣ

 

Η Βιομηχανία Πλαστικών ROTOSAL ΣΥΡΜΟΣ – ΛΕΒΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε. στα 45 χρόνια της επιχειρηματικής της διαδρομής στην παραγωγή πλαστικών Rotational Molding, έχει ως βασικές αρχές: Ανάπτυξη, Ποιότητα, Καινοτομία, Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, Περιβάλλον.
Στα πλαίσια αυτού του πολύπτυχου, που καθορίζει το όραμα και τους στόχους μας, μετά από έρευνα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε ένα καινούριο τρόπο παραγωγής δεξαμενών, κάδων και ελαιοδεξαμενών, με δύο στρώσεις υλικού, στις οποίες έχει επιτευχθεί τέλεια ομογενοποίηση των δύο αυτών στρωμάτων (ουσιαστικά σε ένα). Εξωτερικά είναι μαύρο πολυαιθυλένιο και εσωτερικά natural (λευκό χωρίς χρώμα),

Πλαστική δεξαμενή πολυαιθυλενίου δυο ή περισσοτέρων επιστρώσεων (έσω-έξω) με τελική επίστρωση εσωτερικά από natural πολυαιθυλένιο και αναλόγων χρωμάτων εξωτερικά, που θα καθορίζονται από το προϊόν (που θα περιέχει) και τον χώρο που (θα) αποθηκεύεται, για την αποφυγή μετανάστευσης ουσιών από τις χρωστικές σε τρόφιμα και νερό, καθώς και την μείωση της θερμοκρασίας στο εσωτερικό της δεξαμενής από την ηλιακή ακτινοβολία.

Τα πλεονεκτήματα αυτής της παραγωγής δεξαμενών αυτών είναι ότι:

  1. Σας παραδίδουμε ένα προϊόν το οποίο δεν έχει μετανάστευση από χρωστικές ουσίες στα τρόφιμα που αποθηκεύονται.
  2. Αν και η πρώτη ύλη που χρησιμοποιούμε (μαύρο) πληροί τις Γερμανικές προδιαγραφές και τους σχετικούς όρους του κανονισμού (ΕΚ) και το άρθρο 26 του Κώδικα Τροφίμων και Ποτών, εμείς προχωράμε περισσότερο και σας παραδίδουμε ένα προϊόν, χωρίς καμία επιβάρυνση (μετανάστευση των συστατικών του στα τρόφιμα) για τον τελικό καταναλωτή.
  3. Επειδή οι ελιές και τα τουρσιά κλπ. είναι ένα εξαγώγιμο προϊόν, θα έχετε ένα άριστο αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε αλλαγή στις νόρμες παγκοσμίως.
  4. Η οπτική επαφή με το αποθηκευμένο προϊόν (τρόφιμο) είναι πάρα πολύ απλή, λόγω της εσωτερικής φωτεινότητα της δεξαμενής.
  5. Ο καθαρισμός των δεξαμενών είναι πολύ πιο εύκολος, διότι οπτικά ελέγχουμε τα υπολείμματα από την προηγούμενη χρήση.
  6. Οι αντοχές του natural είναι μεγαλύτερες διότι δεν έχει υποστεί θερμική κατεργασία, όπως γίνεται κατά την κατεργασία χρωματισμού παραγωγής του μαύρου.

 

 

double-tanks-1 double-tanks-3 double-tanks-2
 kades